13 April 2020 : #KitaJagaKita
Menu pagi : Nasi Goreng, Kopi Goji Sejagat.
Menu tengahari : Nasi Goreng Terlajak Lunch, Nasi Putih, Ayam Masak Kurma, Telur Asin, Air Suam.
Menu petang : Roti Sardin Gardenia, Oligo Suam.
Menu tengahari : Nasi Goreng Terlajak Lunch, Nasi Putih, Ayam Masak Kurma, Telur Asin, Air Suam.
Menu petang : Roti Sardin Gardenia, Oligo Suam.
Jam 2.30pm keluar menghantar Ina ke SR, habis bertugas nanti jam 7pm. Keluar awal menyinggah Kedai Runcit Mamak untuk beli stok Jus Nusantara buat Abah sambil mencari bahan untuk air siraman PMC resepi Prof Muhaya, menyinggah juga Kedai Hardware untuk beli tanah baja, tanah hitam - sesi tanaman ros jepun, daun kesum bagi mengisi masa ketika PKP Tahap Tiga nanti.
No comments:
Post a Comment