7 April 2020 : #KitaJagaKita
Menu pagi : Bihun Goreng, Telur Ayam Kampong Separuh Masak, Teh0suam. Pekena lagi Roti John salut telur tabur lada sulah, serbuk kari... macam-macam, alhamdulillah.
Pukul 10am hantar Ina ke SR, bertugas sehingga pukul 7pm. Balik menyinggah kedai proses ayam Raimi untuk membeli dua ekor ayam untuk menu lauk esok lusa.
Menu tengahari : nasi putih, kari ikan bawal hitam, sayur taugeh bebola ikan, air suam.
Menu petang : Popiah Sayur Goreng, Pau Sardin Gardenia, Teh0Suam.
#syukuralhamdulillah.
Menu tengahari : nasi putih, kari ikan bawal hitam, sayur taugeh bebola ikan, air suam.
Menu petang : Popiah Sayur Goreng, Pau Sardin Gardenia, Teh0Suam.
#syukuralhamdulillah.
No comments:
Post a Comment