20 April 2020 : #KitaMestiMenang
Hari Isnin : Selamat bertugas untuk semua petugas barisan hadapan dalam menghadapi situasi wabak COVID-19. Semoga kita bersama bersatu hati memutuskan rantaian pandemik virus tersebut. InshaAllah.
Menu pagi : Nasi Lemak, Sambal Sotong (@M.point sekilo rm26.90) Ikan Kembung(sekilo rm10),Kicap berCilimemBawang, Telur Goreng, Timun, Teh0Suam.
Menu tengahari : Nasi Lemak sotong bersambal terlajak Tengahari, Air Suam.
Jam 3pm hantar Ina bertugas di SR, balik jam 7pm. Musim PKP Fasa Tiga, penugasan jam berkerja pun turut berkurang, harap bantuan BPN untuk Bujang atas 21 tahun akan menampung perbelanjaan akibat jumlah gaji yang berkurangan.
Menu petang : Popiah Sayur Goreng,Karipap Sardin Sejuk Beku, Pau Goreng Sejuk Beku, Oligo Suam.
#syukurAlhamdulillah |
Menu tengahari : Nasi Lemak sotong bersambal terlajak Tengahari, Air Suam.
Jam 3pm hantar Ina bertugas di SR, balik jam 7pm. Musim PKP Fasa Tiga, penugasan jam berkerja pun turut berkurang, harap bantuan BPN untuk Bujang atas 21 tahun akan menampung perbelanjaan akibat jumlah gaji yang berkurangan.
Menu petang : Popiah Sayur Goreng,Karipap Sardin Sejuk Beku, Pau Goreng Sejuk Beku, Oligo Suam.
No comments:
Post a Comment